Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Υπερασπιστές των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΟΥΡΕΛΗ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Κ. ΜΠΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:
 ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΟΤΙ ΤΟ davinci ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ" δηλ. ΣΤΟ "ΚΤΗΜΑ ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ" ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ "ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ κλπ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΥΠΟΥ "Γιαννακόπουλου και Ζορμπά" και του τύποις μόνο ( για την υπόθεση ) δημάρχου ΣΙΔΕΡΗ υπό δυστυχώς την πολιτική επιρροή αν όχι και καθοδήγηση των ΔΗΜ. Συμβούλων κ. κ. Στεροδήμα και Λεβάκου.. ! ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ ΑΘ. Ι. ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ". Έννομο λοιπόν συμφέρον παρέμβασης στις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΧΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕΔΟΔΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ" και της "ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ". ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΚΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ Α Μ Ε Σ Α.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ) και όχι της (ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ) ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ!!!

Κώστας ΚΑΤΣΑΡΑΣ. ( για την υπεράσπιση της μνήμης του πρώτου δημάρχου της πόλης Σωτ. ΚΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΘΕΤΗ ΑΘ. Ι. ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ)!

ΣΗΜ. Στον μόνο Δήμαρχο της πόλης που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ ΑΘ. Ι. ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Και ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ  ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΣ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ (Μάιος του 2005) ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ ΔΗΛ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΔΗΛ. ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΗ « ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ» και ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ