Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Τι είπε πριν λίγη ώρα , σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τον Νίκο Χαρδαλιά

 Η Δήλωση του Δήμαρχου:

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα , του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής .

Ο Νίκος είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός και η εκλογή του θα είναι προς το συμφέρον της Αττικής . Είμαι βέβαιος , ότι η Περιφέρεια και με το νέο Περιφερειάρχη θα συνεχίσει τα έργα στην πόλη μας και θα χρηματοδοτηθούν και άλλα .

Νίκο η Αγία Παρασκευή και εγώ προσωπικά είμαστε στο πλευρό σου .

Βασίλης Ζορμπάς Ιατρός - Πνευμονολόγος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής



Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Η Αλεξάνδρα Στίγκα Εργατολογος- Νομικός στην Παράταξη του Δήμαρχου Βασίλη Ζορμπά




Ακολουθεί ενα  Μικρό Βιογραφικό και μια Δήλωση του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής :

 Η Αλεξάνδρα Στίγκα δικηγόρος , απόφοιτος της Νομικής Αθηνών . Εχει εξειδίκευση στο Αστικό και Τραπεζικό δίκαιο ,καθώς και στο φορολογικό με πραγματοποίηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο ΕΚΠΑ , αλλά και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της από το γραφείο του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ.Κατσαντώνη Αλεξάνδρου και συνεχίζει με πολυετή συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο Αλέξη Μητρόπουλου . Διετέλεσε ως σύμβουλος στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.Πάνο Παναγιωτόπουλο .

Ο πατέρας της Γεώργιος Στίγκας είναι δικηγόρος και η μητέρα της Θεοδώρα Ιατρός .

Κατάγεται από τις ορεινές περιοχές Αιτωλοακαρνανίας -Ευρυτανίας. Η Αλεξάνδρα δημότης Αγίας Παρασκευής αποφάσισε να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της στην πόλη μας , μέσα από το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας .

Αλεξάνδρα σε ευχαριστούμε πολύ και να είσαι βεβαία , ότι πολλοί συμπολίτες μας θα χρειαστούν τις γνώσεις σου .

Καλώς ήρθες .

Βασίλης Ζορμπάς Ιατρός Πνευμονολόγος

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής



Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Αγίας Παρασκευής



 «ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ»

Είπε ο Αρχιμήδης στον Ρωμαίο, που πήγε να του χαλάσει τους γεωμετρικούς κύκλους που είχε χαράξει, για την επίλυση ενός προβλήματος, όμως αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του΄.
Ενώ οι σύγχρονοι συνδικαλιστές του Δήμου καταγγέλλουν:
“ΣΕΔΑΠ”: Καταγγέλλουμε τον Γ.Γ. του Δήμου Γεράσιμο Χάρχαρο.
Η συμπεριφορά του προς τους εργαζομένους είναι προσβλητική, εριστική και απαξιωτική.
Κύριε Γ.Γ του Δήμου ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ.
Εις το πάλαι ποτέ, ωραίο προάστειο των Αθηνών την Αγία Παρασκευή, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, απέκτησα και οικογένεια δεν κατοικώ εκεί, πλέον της μίας δεκαετίας.
Δεν έπαψα όμως ποτέ να αγαπώ και να ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου. Ως γιός του πρώτου δημάρχου της πόλης, που οι τότε δημότες της πόλης εξέλεξαν τρείς φόρες δήμαρχο της πόλης 1965, 1974 και 1978 παρακολουθώ πάντα τα δημοτικά δρώμενα.
Γνωρίζοντας την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ «αγαστή συνεργασία αρκετών υπαλλήλων με τις εκάστοτε Δ.Α» «ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ» Δυστυχώς. Και όχι όπως θα έπρεπε προς όφελος της πόλης, διάβασα με έκπληξη την ανακοίνωση του ΣΕΔΑΠ.
Έκπληξη διότι μετά από ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Γ. Γ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ TOY ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ «ΑΣΥΔΟΣΙΑ».
Η καταγγελία του συνδικαλιστικού σωματείου των εργαζομένων του Δήμου μας πήρε όμως και πολιτικές διαστάσεις με την υβριστική διατύπωση ότι:
«Ο Δήμος χωρίς τους εργαζόμενους δεν λειτουργεί. Χωρίς αιρετούς και διορισμένους μπορεί να ανταπεξέλθει με τη στήριξη των εργαζομένων!! Οι υπόλοιποι είναι περαστικοί και οφείλουν να μαθαίνουν από τις υπηρεσίες εάν και εφόσον θέλουν να βοηθήσουν και όχι να βάζουν εμπόδια στο έργο τους».
Κύριοι,
Δήμαρχε, υποψήφιοI δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Αγίας Παρασκευής πως ανέχεστε την αντιθεσμική υβριστική άνω δήλωση της ΣΕΔΑΠ;;;; Για ποιο λόγο θα μας καλέσετέ να σας ψηφίσουμε στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου, αφού κατά το ΣΕΔΑΠ είστε ούτε λίγο ούτε πολύ «άσχετοι και άχρηστοι»!!!!!!
Αναρωτιέμαι, Η νομική υπηρεσία του δήμου έχει λάβει γνώση της δήλωσης;; Και……….. ;;
Κωνσταντίνος Σωτηρίου Κατσάρας.
Όλες οι αντιδράσεις:
2