Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Εκτακτη συνεδρίαση για την Εστίαση, απαιτεί ο Φ. Αλεξόπουλος από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής




Ενόψει των θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί στην επιχειρηματικότητα από τα νέα διοικητικά μέτρα της κυβέρνησης που θα εφαρμοστούν από 4/5 και ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους όπως η εστίαση, καλώ τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνεδρίαση όλων των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις..
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος 
Υπάλληλος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών 
Επικεφαλής της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σύγχρονη Πόλη 

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Kάποιοι προσπάθησαν να αφαιρέσουν υλικά απο το κτήμα Ιόλα .

Επειδή μένω ακριβώς απέναντι από το κτήμα του Ιόλα παρατηρώ ότι εδώ και μέρες κάποιος προσπαθεί να πάρει το μονόγραμμα από την πόρτα .Ας φροντίσουνε οι υπεύθυνοι του δήμου να πάρουν τα μέτρα τους για να μην χαθεί και ότι έχει απομείνει. — ενοχλημένη στην τοποθεσία Ayía Paraskeví, Attiki, Greece.





Γιάννης Σταθόπουλος για εργαστήρια τέχνης Αγίας Παρασκευής


Στα Εργαστήρια Τέχνης Αγίας Παρασκευής λειτουργεί εδώ και χρόνια τμήμα προετοιμασίας Πανελλαδικών εξετάσεων στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για εισαγωγή στις σχολές Αρχιτεκτονικής/Μηχανικών, με πολλές επιτυχίες στη διάρκεια λειτουργίας του. Μια σημαντική οικονομική —και όχι μόνο— συμβολή στη στήριξη των υποψηφίων και των οικογενειών τους.
Κατόπιν των ανακοινώσεων της υπουργού για την διεξαγωγή των Πανελληνίων, θα ήταν σκόπιμο να λειτουργήσει αυτό το τμήμα προκειμένου να στηρίξει τα παιδιά μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με την επαναλειτουργία αυτού του τμήματος, λαμβάνοντας όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις που συστήνουν οι αρμόδιες αρχές. Οι υποψήφιοι δεν ξεπερνούν τους 7-8 και αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στους μαθητες/τριες της Γ! Λυκείου,οπότε υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογή της προετοιμασίας τους, δεδομένης,έτσι κι αλλιώς,της απόστασης που τηρούν για τις ανάγκες διδασκαλίας/σχεδίασης. Χώρους κατάλληλους διαθέτουμε, χρειάζονται γάντια, μάσκα, απολυμαντικό και φυσικά τη διάθεση και θέληση να βοηθήσουμε τους νέους της πόλης μας να εκπληρώσουν τα όνειρά τους!

Γιάννης Σταθόπουλος 
Πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής