Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ίδρυση Αστικού Γυναικείου Συνεταιρισμού στην Αγία Παρασκευή . Δείτε πως μπορείτε να συμμετέχετε .













                                                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η παράταξη «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» Σύγχρονη Πόλη σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή ώστε να συμμετέχετε στην συνάντηση - συζήτηση για την ίδρυση του Πρώτου Αστικού «Γυναικείου συνεταιρισμού» παραγωγής και μεταποίησης παραδοσιακών προϊόντων που ιδρύεται στην Πόλη μας .
Τα στοιχεία που θα πρέπει να δηλώσετε  είναι : Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση , email επικοινωνίας καθώς και ένα τηλέφωνο,  ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ορθότητα των στοιχείων .
Πρόκειται για ένα τολμηρό εγχείρημα που σκοπό έχει την διάδοση της παράδοσης αλλά και την προώθηση της γυναίκειας επιχειρηματικότητας. Απευθύνεται σε άνεργες συνδημότισσες αλλά και σε εργαζόμενες,  που θα ήθελαν ένα extra εισόδημα .  Τα μέλη του Γυναικείου συνεταιρισμού από την ίδρυση του ορίζονται ως ισότιμα μέλη και στις υποχρεώσεις αλλά και στα δικαιώματα . 
Στην πρώτη συνάντηση, επίσης  θα συζητηθούν οι στόχοι παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων, θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί  η ιδρυτική πράξη καταστατικού , θα αναλυθούν οι εγγραφές των  μελών καθώς και αλλά θέματα που έχουν σχέση με το παρόν εγχείρημα .
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες συνδημότισσες  να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2106003963 - 6988388147 η στα  email: falexopoulos@acci.gr και  fproedros@yahoo.gr Ώρες Επικ. 9:00 π.μ έως 15:00 .μ.μ .
 Mετά και την δήλωση των συμμετοχών θα υπάρξει ενημέρωση για την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τον μήνα Οκτώβριο ,  προκειμένου να ενημερωθείτε  για την ίδρυση του εν λόγο συνεταιρισμού . 

Για την Παράταξη «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» Σύγχρονη Πόλη
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος