Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Kώστας Τσιαμπάς :Οι ψεύτικοι «εντυπωσιασμοί» του κ. Μυλωνάκη

 

Ο κύριος Μυλωνάκης δηλώνει ότι ΔΕΝ γνωρίζει την ακίνητη περιουσία του Δήμου επειδή δεν είναι καταγεγραμμένη.


Ουδέν ψευδέστερο απ΄ αυτό
1. Η ακίνητη περιουσία του Δήμου καταγράφετε κάθε χρόνο στο ενεργητικό του Ισολογισμού, στο σκέλος των παγίων .
2. Ο Ισολογισμός αφού ελεγχθεί από τους ορκωτούς λογιστές, ψηφίζετε από το Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνέχεια ελέγχεται από του Γεν. Λογιστήριο του κράτους και το Ελεγκτικό Συνέδριο.
3. Οι πρωτότυποι φάκελοι της περιουσίας βρίσκονται στο τμήμα της ακίνητης περιουσίας και αντίγραφα αυτών στην νομική υπηρεσία.
4. Η ακίνητη περιουσία είναι επίσης καταγεγραμμένη στο Ε9 του Δήμου, στο Μητρώο Παγίων και σε pdf στο τμήμα της ακίνητης περιουσίας .
5. ‘Έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων με το υποθηκοφυλακείο και το κτηματολόγιο και το κάθε ακίνητο έχει λάβει « ΚΑΕΚ» (Κωδικός αριθμός εθνικού κτηματολογίου)
Κύριε Μυλωνάκη
Είστε ο παλαιότερος εκλεγμένος σε θέση ευθύνης στο σημερινό Συμβούλιο. Είστε 13 χρόνια στο συμβούλιο έχετε ψηφίσει ή καταψηφίσει αντίστοιχο αριθμό ισολογισμών και δεν γνωρίζετε εάν και που είναι καταγεγραμμένη η ακίνητη περιουσία;;;
Προεκλογικά το σύνθημά σας ήταν «Ασχολούμαι με όσα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε Δήμαρχος και θα προσφέρω την εμπειρία μου» !!!! .
Τα θέματα τα διαχειρίζονται υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακά, με ήθος και σοβαρότητα, που προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε την προσπάθεια τους και τον κόπο τους, σεβαστείτε τους και μην ασχημονείτε απέναντί τους για να εντυπωσιάσετε.
ΥΓ: για κάποιες/ους ευαίσθητους ,Η παράταξη ΄΄ Όραμα για την Αγία Παρασκευή ΄΄ ασκεί κρητική στον κύριο Μυλωνάκη αυστηρή και όχι χυδαία, στα πλαίσια λειτουργίας της Δημοκρατίας για θέματα ήθους , ύφους, συμπεριφοράς και θέματα αυτοτελή βραχυπρόθεσμα .
Για την αποτελεσματικότητα και εφαρμογή του προγράμματός του, σεβόμαστε την ‘’ περίοδο χάριτος ΄΄.
Κωνσταντίνος Τσιαμπάς ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου